miercuri

Cum ne rad in fata cei pe care ii platim sa ne conduca la pierzanie

30 de intreprinzatori s-au intalnit la Camera de Comert Bucuresti cu Gratiela Iordache, secretar de stat (degeaba) la Ministerul Finantelor Publice. 
Evident, mica armata de patroni au pus-o la zid pe madam secretara si au bombardat-o cu intrebari si nemultumiri legate de ultimele modificari aduse impozitelor (in special cel forfetar). 
"Itreprinzatorii au protestat si impotriva restrictiilor impuse, prin aceeasi Ordonanta, la decontarea combustibilului pentru masinile inregistrate pe firma. Problema a fost sintetizata simplu de unul din participanti: "Adica eu, pentru activitatile depuse de firma, trebuie sa platesc din banii mei benzina. In plus, trebuie tot din banii mei sa platesc benzina parlamentarilor si directorilor din ministere. Bun, eu o sa merg sa-mi rezolv problemele cu metroul, dar as vrea sa faca si ei la fel", a spus acesta. 
"Bine, am sa propun ca directorii si parlamentarii sa isi plateasca singuri benzina. Cat priveste mersul cu metroul, cred ca nu v-ar strica nici unora", a raspuns Gratiela Iordache. " Sursa: Hotnews
Intr-adevar, spre stupefactia celor prezenti la intalnire si a mea, ca cetatean al acestei tari, acesta a fost doar unul dintre raspunsurile de batjocura ale secretarului de stat. Nu mai exista bun simt in tara asta. Nu numai ca se fura ca-n codru, dar se si merge cu prada pe sub nasul satenilor muncitori. 
Eu propun sa plecam toti in afara granitelor, sa ramana in interior numai nesimtitii, hotii, demagogii,lenesii, mancatorii de rahat. Poate in felul acesta vor ajunge sa se manance intre ei! 

2 comentarii:

Geocer spunea...

Bataie de joc. Asta e expresia potrivita pentru ceea ce fac azi guvernantii.

Cristian Lisandru spunea...

Da, îl citez pe Geocer, bătaie de joc. Te-am adăugat şi eu printre blogurile mele favorite, la blogroll. O zi minunată îţi doresc...