miercuri

Fotografii de la Car Mania - Piata Constitutiei

V-am promis cateva poze de la evenimentul de sambata din Piata Constitutiei - Car Mania cu Golden Brau.
Iata-le, cu multumirile de rigoare fotografului!




 Echipa munceste de zor pentru ca masinile sa arate impecabil

 Service pentru roti, pentru siguranta soferilor responsabili

Rampa celebritatii
Masinile freamata de incantare
Iar soferii tureaza motoarele cu mandrie
 Si motocicletele au fost tratate regeste
 George Vintila ii invata pe baieti cum se "smotruieste" un parbriz
 Cu Golden Brau fara alcool, timpul trece mai usor
Comitetul de primire

2 comentarii:

Florin spunea...

Buna ziua!
Am vazut in aceasta dimineata despre promotia CarMania ! M-a incantat ideea si am printat invitatia si m-am prezentat in Iasi la eveniment!
Am aflat cu stupoare la intrare ca nu aveam nevoie de nici o invitatie, am primit bon de ordine, mi s-au luat de 2 ori datele!?!? , dupa care am fost invitat la una din boxele spalatoriei ecologice! Aici 2 indivizi, total plictisiti si fara chef de munca, mi-au zoit la propriu masina!Niste lavete negre, si cu 2-3 stropi de solutie ! Vine la un moment dat si un reprezentat autosoft care imi verifica presiunea in roti si imi desumfla anvelopele spate, pe motiv ca ar fi presiunea prea mare(2,6bari) ! I-am aratat ca anvelopele sunt pe 18, prin urmare trebuie aceea presiune in anvelope! nu, ca normal e 2,2bari!
Dupa 6-7 minute imi spun SPALATORII ECOLOGICI ca e gata, sa trag pe rampa! I-am aratat spoilerul fata care era neatins de vreo carpa, geamurile erau pline de mazga(fiind sterse cu o carpa murdara!).Ii spun ca vreau sa vb cu persoana care se ocupa de promotie! Apare altul cu o carpa in mana, la intimidare: 'da, cu mine vorbesti!' In fine, nu a vrut sa imi spuna cum se numeste, dar mi-a spus :'faci si pretentii, dupa ce ca e MOKA? '
M-am enervat , am trecut peste rampa cu poza, unde alt nene imi spune : 'ce vreti, la cate masini am spalat azi? ' Nu mai mi-am luat nici un premiu sau bere si dus am fost!
Imi pare rau , Golden Brau, dar e o reclama mai mult decat mincinoasa : 'Adu-ti masina la CarMania si rasfat-o gratuit cu un tratament de exceptie: spalat profesionist, lustruit,personalizarea interiorului'.

Bianca Matei spunea...

>>Florin: Regret experienta neplacuta pe care ai trait-o. La Bucuresti nu am vazut nici un om nemultumit, in timpul pe care l-am petrecut acolo. Voi incerca sa transmit nemultumirea ta catre Golden Brau, poate vei primi si un raspuns. Numai bine!