duminică

Pitestiul vizitat din nou de Paraziti(i)

Vineri seara, club Insomnia, concert Parazitii
Au trecut cateva luni de la ultimul lor concert, s-a mai modificat decorul, s-au mai scumpit intrarea si bauturile, a mai scazut si numarul de "clubberi".
Cei trei paraziti s-au lasat asteptati pana aproape de ora unu, intre timp ma plictisisem de atata dormit in picioare langa cutia de energizant, mi se uscase gatul si mi se iritasera ochii de la atat fum. A meritat asteptarea.
Ca de obicei, toti cocalarii cu aere de rap(p)eri s-au imbulzit ca de obicei pe langa scena. Toti cocalarii plus noi, vreo cativa, care n-am mers acolo sa ne dam in spectacol. Ombladon, saracul, avea ochisorii cazuti, parea mort... N-a baut decat un pahar de whiskey. Un pahar, pe scena.
Cheloo, cuminte, ca de obicei, probabil, in masina, el era cel care misca volanul in stanga si-n dreapta... Freaka, neschimbat.
Au cantat totusi putin, cam o ora. Li s-o fi luat sa cante pentru niste coca beti care au invatat si ei trei texte si s-au transformat in fani.
Mai era si unu' pe undeva prin spatele meu, ca, de, ma pricep la alegerea locului, beat crita. Un lungan care se tot intindea sa dea mana cu baietii sau sa-i atinga, de parca ar fi fost trimisii papei. Dupa nenumarate insistente si vreo doua injuraturi de la Cheloo, s-a "sesizat" un paznic. Sau paznicool! hi hi! Cu mainile indesate in buzunare si tricoul cu burta inainte, s-a asezat impunator in fata aluia, spre dezamagirea emoistilor care nu mai puteau fi vazuti de idolii lor. Am vazut ca asta e trendul: inveti cateva texte cu o zi inainte, te duci la concert, te asezi in fata si pe toata durata concertului le bagi alora de pe scena mainile in ochi, nu care cumva sa nu vada ca le stii piesele. Stai sa fac o pauza de flegma! ()
Oricum, baietii sunt cam la fel, poate un pic mai slabi (fizic), aceleasi voci, aceleasi firi comico-ironice si promit un nou album. Pe care cu totii, noi si coca si emo (si mai stiu eu ce alte subclase) il asteptam extaziati.
Pana atunci, sa sara-n aer! Pardon, asta era de la altii...

Niciun comentariu: