miercuri

Angajare la Baia Mare

Spune sincer! Locuiesti in Baia Mare? Cauti un loc de munca? Ai rabdare cu oamenii, esti mereu cu ochii-n patru si ai tinere de minte?

Daca zici "da" macar la primele doua intrebari, Quick Mobile este o varianta de raspuns demna de luat in calcul. Echipa cauta sa se intregeasca si pune la bataie cativa metri patrati din Gold Plaza pentru un agent de vanzari.
Umbla vorba c-ar fi oameni zdraveni, du-te si convinge-te. Fa-le o vizita la adresa ASTA si spune-le despre tine. Apoi, musai transmite-le ca-i salut si sa ne citim cu folos!

Basca, baietii au pe site-ul Quickmobile.ro foarte multe oferte de telefoane, laptopuri, tablete, accesorii gsm etc. Ca sa va faceti o impresie despre ce produse veti promova si, de ce nu, poate veti deveni chiar clienti. Ni-i recomanda Blogal Initiative, deci nu e loc de indoiala!

2 comentarii:

Rudolph Aspirant spunea...

Eu incurajez migratia fortei de munca. Cine nu gaseste de lucru la Baia Mare si e calificat in ceva, mai ales in industria constructiilor, sau soferit, veniti in Scandinavia:

http://gotonorway.org/Why-Norway/

Daca sunteti petrolisti, bineinteles veniti tot aici ! Important e totusi sa aveti o diploma, un certificat de calificare in ceva concret anume, si/sau experienta concret demonstrabila si verificabila. Bac-ul nu conteaza !

(Disclaimer mare de tot: nu lucrez cu nici un fel de agentie de plasament, nu lucrez direct pt. guvernul Regatului Norvegiei, nu am nici o legatura cu nici o structura a UE sau a Europei geografice mai largi re. migratia fortei de munca, nu am fost niciodata in viata mea la Baia Mare, etc.)

Bianca Matei spunea...

Da, Rudolph, ce-ar fi sa plecam toti si sa lasam tara goala? ;)