sâmbătă

Auci, a făcut buba!

Când practici sport, e bine să-ţi iei cât mai multe măsuri de precauţie; cea mai bună cale de a gestiona o problemă este, de fapt, evitarea ei. Uneori, n-ai cum. În asemenea momente e bine să te bucuri de ajutor uman şi să ai o logistică bine pusă la punct. Va să zică, nu pleca să te dai la vale (=munte) cu bicla, fără să te căptuşeşti cât poţi de bine cu echipament de protecţie. Altfel, poţi păţi şi tu următoarele:



Nu ştiu ce aţi înţeles din video, dar trebuie să ştiţi că băiatul e un caz fericit. A fost destul de precaut să poarte cască full-face, iar căzătura nu i-a afectat decât braţele, cu câteva julituri şi vânătăi pe corp, plus o durere de gât pentru câteva zile. Cum spuneam, caz fericit. Ei, nu tocmai fericit, pentru că rana de la cot a fost foarte adâncă şi a necesitat copci. A fost cusut şi trebuie să ţină aţele 2-3 săptămâni, până se închide rana. Între timp, nici o ieşire cu bicla, nici măcar în parc. Ceea ce, pentru un biker, nu e doar trist, e tragic!
Aşadar, v-am spus zilele trecute de un concurs. Indiferent de evoluţia mea în campania Blogal Initiative, îi rog pe oamenii buni de la Bionect să-i facă lui Mircha cadou o cremă, ca să-l ajute să se vindece mai repede rana după ce-i vor fi îndepărtate copcile.
Bionect Cremă este un produs cu o concentraţie de 0,2% acid hialuronic, substanţă naturală cu efect antioxidant şi hidratant. Bionect Cremă se foloseşte în caz de răni uşoare, zgârieturi, tăieturi, arsuri de gradul I şi II. Este disponibilă în farmacii şi se poate achiziţiona fără prescripţie medicală.
Vă încurajez să participaţi la concurs pentru a primi gratuit produse sau chiar tratamente faciale, oferite de specialiştii Bionect. Toate informaţiile necesare participării sunt disponibile pe site-ul www.bionect.ro. Pentru a vă înscrie, click AICI.


P.S. Vă ţin la curent dacă va primi Mircha crema Bionect şi care sunt efectele. Pentru a-i creşte şansele, vă rugăm să scrieţi cât mai multe comentarii de încurajare, să daţi cât mai multe like-uri postării, să scrieţi despre păţanie pe reţele de socializare cu link către postare sau cum vă mai trece prin minte!
Fiţi solidari, se întâmplă oricui. Vă mulţumim şi mulţumim anticipat Bionect!

Niciun comentariu: