marți

Cei mai frumosi barbati - Sir Sean Connery

A fost luni, dar pentru ca eu am fost ba lenesa, ba ocupata cu altele in ultima vreme, abia acum va rasfat cu un barbat tare apreciat de femei la vremea lui.
Pe cine am ochit?



Mai presus de rolul de actor, este un adevarat domn, un cavaler al zilelor noastre. Ne-a bucurat pe toate, de la bunici pana la nepoate in filmele in care a jucat. Ceea ce nu stiau multe dintre noi este ca, inainte de a aparea in filme, Sir Sean Connery a trebuit sa munceasca de mic pentru a-si ajuta familia. La o varsta timpurie, a renuntat la scoala si a inceput sa lucreze full-time. Avea doar 16 ani cand s-a inrolat in Marina. Dupa 3 ani a fost nevoit sa renunte la cariera militara, primind in schimb un ulcer la stomac drept decoratie.
In 1950, la 20 de ani, castiga medalia de bronz la Mister Universe. Preocuparea sa permanenta pentru dezvoltarea musculaturii corporale l-a ajutat mai tarziu in cariera de actor, pe care a construit-o treptat. Succesul sau nu a venit peste noapte, ci in ani de straduinte, de aparitii ca model, roluri in piese de teatru.
Interpretarea care l-a facut celebru si prin care a spart barierele timpului a venit in 1962, in rolul lui James Bond (Dr. No, primul film din celebra serie).
La aproape 60 de ani, cititorii revistei People l-au declarat cel mai sexy barbat in viata - Sexiest Man Alive.
Actorul si-a dovedit inca o data valoarea si modestia cand a raspuns acestei nominalizari: "Ei bine, nu sunt prea multi barbati sexy morti, nu-i asa?"

Doamnelor, permiteti-mi sa vi-l prezint pe cel care nu are nevoie de nici o alta prezentare. Numele lui e Connery. Sean Connery.












Niciun comentariu: