duminică

Cei mai frumosi barbati - A. K.

Nu este unul dintre barbatii care sa-ti taie respiratia doar prin simpla vedere. Este unul dintre barbatii despre care ai spune mai degraba ca are acel ceva pe care altii mai inzestrati fizic poate nu-l au. Ceva numit simplu: carisma.
Este model si actor. A aparut in multe filme, nici unul cu adevarat remarcabil. A jucat in asa-zisele filme "usoare", comedii romantice care sa infierbante mintile adolescentelor asupra unor povesti cu happy end. Usor, dar cu gratie, as putea adauga.
Este amuzant, energic si emana simpatie. Are o pereche de puppy eyes cum rar intalnesti la un barbat. L-ai considera mai degraba genul de "baiatul mamei" care necesita multa atentie si are nevoie sa fie protejat, decat sa-l poti percepe ca pe un macho. La urma urmei, s-a insurat cu... mama lui. Ei glumesc, nu a calcat pe urmele lui Oedip, dar s-a insurat cu o femeie cu peste15 ani mai matura. Va las pe voi sa ghiciti despre cine vorbesc.
Si pentru ca am revazut in acest weekend doua filme in care a jucat rolul masculin principal (What Happens In Vegas si Just Married), va invit sa-l redescoperim impreuna pe Ashton Kutcher. Vizual.







3 comentarii:

Mihai spunea...

Deci eu nu fac parte dintre acestia? Ma mir!

Masaj erotic Arad spunea...

foarte adevarat,carisma iti da o anume frumusete!

Ruxy spunea...

un baiat, pe care.... macar in vis ai vrea sa-l intalnesti.