marți

Valoarea unei imagini

Momentele frumoase ale vietii raman intiparite pentru multa vreme in amintiri, dar, cateodata, memoria poate gresi calculele... De asemenea, ii poti descrie unui prieten un peisaj foarte fain, dar nu toti suntem cei mai poetici scriitori descriptivi, asa cum nu toti sunt cei mai bogati in imaginatie pentru a vizualiza mental locurile minunate, nevazute, din tara aceasta.
La una dintre cele mai recente iesiri la munte, cu bicicletele a plouat putin chiar cand sa ne urnim din Bucuresti, dar nu am lasat ploaia sa ne intimideze. Peisajele de pe Valea Prahovei ne-au facut sa ne dorim kilogramele in plus ale aparatului foto si sa regretam ca ne-am zgarcit la spatiu si la greutate. Mai bine-as fi renuntat la extra-haine, care-au ocupat locul de pomana, pentru ca am apucat o vreme grozava; parca s-a imbunat vremea si le-a ordonat norilor de ploaie sa ne ocoleasca.
Am primit o lectie: nu pleca niciodata spre locuri faine fara aparat foto. Altfel nu vei putea sa pastrezi la fel de vie amintirea, nu vei putea impartasi pe deplin bucuria cu prietenii si familia. Iar daca esti blogger, nu vei putea arata noilor prieteni si lumii intregi ca sunt locuri care merita vizitate. Care sunt mai presus de beton si asfalt si gri.

Cum ar fi fost ca ei sa nu fi avut aparatul foto?

PS Cand nu ai aparat foto cu tine, si o camera de filmat, oricat de mica, face toti banii! Dovada

Niciun comentariu: