sâmbătă

Imi plac noile schimbari de la Facebook!

Facebook se tot schimba, in incercarea de a fi mai user-friendly. Sau asa percep eu schimbarile, unele chiar sunt in bine.
O schimbare a semnalizat-o chiar azi Manafu pe blog: posibilitatea de a modifica URL-ul ales anterior pentru pagina de Facebook. Atentie! Manafu ne indeamna sa nu ne jucam cu aceasta facilitate, se pare ca avem la dispozitie o singura modificare posibila.


Celalalt tool pe care-l gasesc extraordinar de util - de cand il asteptam - l-am observat de putin timp dar nu stiam ce-i cu el. Azi am descoperit ca iti ofera posibilitatea de a posta pe pagina cu numele contului real, in locul userului dedicat paginii.



In Meniul dreapta sus, veti observa butonul Voice. Click pe el si va aparea o bara de setari, unde se specifica utilizatorul care posteaza, comenteaza sau da like, precum si posibilitatea de a comuta pe celalalt utilizator (vezi stanga sus). Astfel, puteti schimba utilizatorul de la personal la dedicat si invers.

Nu stiu ce ziceti voi, dar eu cred ca platforma evolueaza pozitiv.

3 comentarii:

Mihai Ioan spunea...

Cum ai spus si tu, devine din ce in ce mai prietenos si usor de folosit. Din pacate in acelasi timp devine si din ce in ce mai greu de incarcat si laggy :D Cred ca facebook are propria lui personalitate schimbatoare.

Bianca Matei spunea...

Da, ca orice copil, probabil ca Facebook are in "gene" personalitatea schimbatoare a lui Zurckerberg. :)

Kimhanson spunea...

Sunt cu soțul meu de 7 ani fără copil, eu și soțul meu am încercat tot posibilul, dar nu am avut niciun rezultat, până când am întâlnit o prietenă de-a mea foarte bună care mi-a povestit despre Dr Dawn acuna și cum a ajutat-o, i-am explicat. totul la Dr Dawn acuna dupa ce am contactat-o ​​pe Whatsapp, a promis ca ma ajuta, mi-a dat niste instructiuni pe care le-am facut perfect, spre surprinderea mea am ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ce m-a ajutat si acum am un copil frumos acum, toate datorită Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru o soluție rapidă la problema dvs.
*Daca vrei sa ramai insarcinata.
*Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
*Dacă vrei să vindeci vreo boală.
*Dacă vrei noroc în viața ta.
*Dacă doriți să opriți avortul spontan și altele,
: e-mail { dawnacuna314@gmail.com}
Whatsapp: +2348032246310