duminică

Ce ti-e dat sa mai vezi/auzi pe internet

La barfa pe mess, ca in fiecare seara. Primesc un link, catre un site de videoclipuri (video si nu numai), nu-l mai mentionez ca oricum il cunoasteti cu totii. Dau click si descopar inca un cocalar=manelist cum racnea din toti "bosogii", ca sa ma mentin in limbajul manelarilor! Protagonistul principal al clipului improvizat, un oarecare Fernando de la Caransebes care a inceput sa apara intr-o serie de emisiuni TV. Nu pentru ca ar fi o valoare, dar la cat de "blond" intelectual este (pana si pe blondele duse... le jignesc cu o asemenea comparatie) face rating. Ca poporului ii place sa rada mult si uite asa creste audienta. Vazand si ascultandu-l pe "inegalabilul talentat" sau "HEMINEM" cum am vazut ca l-a botezat cineva, nu stiam daca sa rad sau sa plang. Sa rad ca exista atata prostie intr-un singur cap si sa plang ca acel cap apartine unui roman...

PS: Ma gandeam sa atasez o fotografie cu acest involuat al speciei umane, dar nu vreau sa ii mai fac si eu publicitate, destul ca apare numele lui peste tot.

Un comentariu:

Anonim spunea...

si eu sunt un fan al site-urilor www.cocalari.com si www.pitzipoanca.org . asa cum am intuit, ai destule calitati de jurnalist. probabil (sper), intr-o zi vom fi colegi.
Dan Badea