luni

Luni la nebuni nr.1

Luni la nebuni #1


                                                                                                                                                      Source: behance.vo.llnwd.net via Jes on Pinterest















Zvon: o educatoare cu experiență de 15 ani care-a făcut 5 ani de liceu pedagogic la vremea ei câștigă tot atât cu o domnișoară proaspăt absolventă cu 3 ani de facultate privată.

 * [] *
 **

 În timp ce unii se îndeletnicesc cu Lecturi Urbane, la metrou a apărut o specie nouă. Încrengându-se ca o iederă pe spinarea cerebrală a călătorului în burtă de șarpe, această specie nouă s-a adaptat foarte ușor mediului și l-a asimilat. Permiteți-mi să vi-l prezint pe - voi îl puteți alinta individ, eu îi voi spune pe numele complet - Sămânțar Trogloditu, care, în metrou, făcea exact ce l-a învățat mămica să facă, acu' hă-hă vreme: spărgea-n dinți semințe de dovleac și resturile, cu puf cu tot, le-mpărțea în capetele și pe picioarele cui se nimerea. Să nu scape cineva fără prăsilă!



 * [] *
 **

4.6 lei.  Atât mi-a eliberat RATB, sâmbătă, din portofelul electronic, fără ca eu să fi folosit acești bani. Aș fi tare curioasă să știu cum funcționează aparatele de validat și ce softuri au la bază, dacă permit să fim jecmăniți ca la drumul mare. Nu că ai avea cui să te plângi, cum poți dovedi că, singur fiind, nu ai validat pentru încă alți 3 călători de pe cartela ta?...



Anunț: Următoarea postare din seria Luni la nebuni, lunea viitoare - 28.05.2012




4 comentarii:

Mihai spunea...

Eu cred ca au ajus si la metrou de teama sa nu li se piarda samanta. Ii asteptam si la Opera. Special pentru ei, se va interpreta "Maneaua in si bemol major".

Bianca Matei spunea...

Ba, sa ne fereasca! Iar de nu, sa-i bantuie Fantoma de la Opera, sa le sara semintele din pareri!

LogicByte spunea...

Eu am patit-o cu RATB-ul acum cateva saptamani. Am fost la o amica de doua ori cu tramvaiul si din cei 10 RON care ii incarcasem (calatorii ocazionale) a venit si vremea controlului, unde imediat au sarit pe mine cum a tipat aparatul. Iar eu cu o moaca deloc prietenoasa zic "cum **** mea?" evident, mi-au spus ca doar de pe abonament pot vedea ce linii am folosit, insa nu se poate vedea cati lei mi-au taxat aparatele.

Bianca Matei spunea...

LogicByte: Bine-nteles ca nu se poate verifica! Sistemul nu a fost bine pus la punct inca din faza de introducere a aparatelor si va mai dura probabil destul pana cand le vor perfectiona. Pana atunci, tot ce putem face noi este o amarata de reclamatie, eventual.